Tilincă, un gol pentru Tili junior

Primul gol reuşit de atacantul Cosmin Tilincă în acest sezon a fost dedicat fiului său de doar cinci luni, Darius Cosmin. Venit pe lume la începutul verii, micuţul mai primise o dedicaţie în urmă cu un an când atacantul şi soţia sa Carmen tocmai aflaseră că vor fi părinţi. De atunci Tilincă a avut mereu ghinion fiind fie accidentat, fie ţinut pe bancă de antrenor. Acum Tilincă speră că suzeta lui Darius îi va purta noroc, la fel ca şi la acest meci.

Tilincă a alergat după gol spre centrul terenului cu suzeta fiului său în gură, dedicând acest prim gol al său fiului său în vârstă de cinci luni. „Am plănuit asta de mai mult timp, de când ştiam că se naşte fiul meu Darius Cosmin. Şi voiam să-i dedic şi lui un gol. Ultimul gol care l-am dat anul trecut la Iaşi a fost tot o dedicaţie pentru el şi pentru mămica lui dar atunci nu era născut. Acum a venit şi am dedicat acest gol doar pentru el şi sper să pot să-i dedic cât mai multe goluri” a mărturisit ieri jucătorul pandurilor precizând că nu are suficient timp să stea cu fiul său care nu-l mai recunoaşte dacă lipseşte mai multe zile de acasă: „Am lipsit două zile de acasă la un meci şi nici nu se mai uita la mine, nu mă mai recunoştea şi numai la maică-sa se uita. Dar acum am fost tot cu el de câteva zile şi s-a reobişnuit. E sănătos şi asta e cel mai bine, creşte frumos şi sănătos”.

Tilincă spune că nu-l va obliga pe fiul său să meargă la fotbal dar dacă va fi talentat la acest sport speră să ajungă fotbalist mai bun decât el: „Dacă o să-i placă o să se facă fotbalist, dar nu o să-l forţez. Normal că va merge cu mine oriunde merg la meci dar dacă o să-l atragă şi o să-i placă şi dacă va avea ceva înclinaţie spre sportul acesta sper să ajungă să fie fotbalist mai mare ca tatăl lui”.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: