TNL Gorj are un nou preşedinte

Octavian Ghiţă este noul preşedinte al TNL Gorj după ce Costin Cheznoiu a demisionat din fruntea partidului, din cauza unor probleme personale.

„Din cauza unor probleme personale, dl. dr. Costin Cheznoiu a demisionat din funcţia de preşedinte al TNL Gorj, funcţie în care a fost ales <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />la Conferinţa Judeţeană a TNL Gorj  din data de 13 iunie 2009.<-xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 Conform Statutului PNL şi a Regulamentului de Funcţionare şi Organizare a Tineretului Naţional Liberal, în cadrul Delegatiei Permanente a TNL România din data de 5 martie 2010 ce a avut loc la Bucureşti şi la care au participat din partea filialei TNL Gorj domnii: Ghiţă Octavian, Sabin Popescu şi Mihai Paraschiv, s-a hotarat numirea unui preşedinte interimar care va conduce Biroul Politic Judetean al TNL Gorj pentru o perioada de 6 luni.

În aceste circumstante, Delegaţia Permanentă a TNL România a hotărât numirea domnului Octavian Ghiţă in funcţia de preşedinte al TNL Gorj. Numirea dumnealui se datorează faptului ca acesta a fost ales la Conferinţa Judeţeană a TNL Gorj, vicepreşedintele cu cel mai mare numar de voturi“, se arată într-un comunicat al TNL.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: