Toate aprobările de înfiinţare a Electra rămân valabile

Constantin Bălăşoiu, cel care va fi directorul companiei Electra, a explicat ieri că toată documentaţia întocmită până acum pentru înfiinţarea gigantului energetic rămân valabile. Acum, totul depinde de termenele de judecată ale contestaţiilor depuse între timp.

Înfiinţarea celor doi coloşi energetici, Electra şi Hidroenergetica, nu va fi împiedicată şi în 2011. Constantin Bălăşoiu, viitorul director general al companiei Electra, anunţă că procedura de înfiinţare îşi urmează cursul său normal. „Nu sunt modificări din punct de vedere formal, în ceea ce priveşte înfiinţarea societăţii Electra, în sensul că actele şi documentele încheiate până la această dată rămân valabile şi în perioada anului 2011. Condiţia esenţială pentru înfiinţarea companiei este încheierea proceselor aflate în diferite faze pe rolul instanţelor. Atât cu sindicatele, cât şi cu Fondul Proprietatea”, spune Constantin Bălăşoiu.

Acesta nu a putut să dea o dată la care Electra va fi funcţională. „În măsura în care aceste procese vor fi încheiate este evident faptul că societatea se poate înfiinţa imediat. Nu putem să spunem că este un termen de înfiinţare, deoarece instanţele atribuie de la sine putere termene, aşa că nu se poate spune când vor fi date verdictele de către instanţe”, susţine Constantin Bălăşoiu.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: