Tone de fructe confiscate de oamenii legii

Aproximativ 10 tone de fructe au fost confiscate în această dimineaţă, de către poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor, urmare a unui control efectuat la depozitul unei societăţi comerciale cu răspundere limitată din municipiul Tg. Jiu.

În dimineaţa acestei zile, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea a Fraudelor, acţionând în baza Planului de acţiune pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, au derulat un control la depozitul unei societăţi comerciale cu răspundere limitată din municipiul Tg. Jiu, administrată de către C.C.I, de 37 ani, din comuna Turcineşti, judeţul Gorj.

Cu ocazia controlului, poliţiştii au identificat în depozit, cantitatea de 10.000 kg mere, destinate comercializării, pentru care administratorul nu deţinea documente de provenienţă.

Administratorul societăţii a fost sancţionat contravenţional de către poliţişti, conform prevederilor Legii nr. 12/1990, Republicată, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, cu amendă în cuantum de 1.500 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a întregii cantităţi de mere.

Biroul de presa IPJ Gorj

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: