Tractor în coliziune cu autoutilitară

O conduită preventivă în conducere vă poate scuti de implicarea în accidente de circulaţie nedorite. De această recomandare nu a ţinut cont şoferul unui autotractor, care, neasigurându-se corespunzător la schimbarea direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

În seara zilei de 29.11.2011, ora17:55, Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că, pe raza cartierului Iezureni, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime. Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţiştii Biroului Rutier Târgu-Jiu, s-a constatat că D.P., de 28 ani, din comuna Polovragi, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autotractor pe DE 79, pe raza cartierului Iezureni din municipiu, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de deplasare prin viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă din sens opus de către de P.C., de 28 ani, din comuna Turcineşti, judeţul Gorj.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoutilitarei şi a pasagerului care îl însoţea, un tânăr de 22 ani, din Târgu-Jiu. Victimele au fost transportate la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: