Trei consilieri de la Fărcăşeşti, excluşi din Consiliul Local

Preşedintele PSD Fărcăşeşti, Constantin Drăgoescu, dar şi alte două persoane de la Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), Mihai Robert Dumitru şi Constantin Cain, nu mai sunt consilieri locali la Fărcăşeşti. Mai mult, acum, Consiliul Local Fărcăşeşti are doar nouă membri, din 13.

Dănuţ Rotaru, consilierul personal al primarului Dănuţ Bălu, a declarat ieri că la şedinţa în care cei trei au fost excluşi au participat şase consilieri din 11 în funcţie, menţionând că întrunirea a fost legală. Cei şase consilieri de bază ai primarului sunt cei patru pedelişti, un independent şi un uneperist.

În Consiliul Local ar trebui să fie 13 persoane, dar după şedinţa de acum două zile au mai rămas doar nouă. Dănuţ Rotaru a explicat de ce mai erau doar 11 consilieri din 13. După persoane, Tudor Răcea şi Antonică Belgiu, au fost excluşi fie după ce partidul a retras sprijinul politic, fie după demisie. Apoi, alţi trei consilieri, Constantin Drăgoescu- USL, Mihai Robert Dumitru- PP-DD şi Constantin Cain- PP-DD au fost excluşi în urma demisiilor din partid, rămânând astfel nouă consilieri.

În acelaşi timp, Consiliul Local a validat pe Constantin Mrejeru - PPDD, a mai spus Dănuţ Rotaru. În fapt, Dănuţ Rotaru vrea să sublinieze că nu şi-au dat demisia toţi consilierii, aşa cum se anunţase acum ceva timp.

În urmă cu câteva săptămâni, Antonică Belgiu a anunţat că atât consilierii PSD, dar şi cei ai PP-DD, dar şi supleanţii de pe listă şi-au dat demisiile, scopul fiind dizolvarea Consiliului şi organizarea alegerilor. Între timp, unii dintre aceştia şi-au retras demisiile.

Vizualizări: 210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: