Ultimul zbor înainte de final

Pandurii nu au parte de niciun respiro după meciul de aseară cu Petrolul Ploieşti. La doar 48 de ore distanţă joacă ultimul meci din acest sezon, la Chiajna cu Concordia. Chiar dacă aparent e fără miză, duelul se anunţă unul interesant. Se întâlnesc revelaţia turului, adică Pandurii şi echipa care a făcut senzaţie în retur, Concordia.

Concordia Chiajna – Pandurii, Stadion Concordia, sâmbătă ora 19.45, în direct pe GSPTV

Chiajna: Niţă – Krumov, Mamele, Alex Radu, Guilherme – Popa, Filip, Muzac, Vlad Munteanu – Iacob, Rocha.            Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Pandurii: Lazar – Unguruşan, Viera, Rada, Vlad – Voiculeţ, Pintilii, Nistor – Maxim, Lemnaru, Batin.                       Antrenor: Petre Grigoraş.

Joacă la foc automat !

Pandurii ca CFR Cluj. Ce legătură e între cele două- Ei bine, ambele joacă ultimele meciuri din acest sezon la numai 48 de ore unul după altul. Dacă cei de la CFR au făcut mare tărăboi din cauza reprogramării meciului cu U Cluj, pandurii n-au reacţionat la adresa acestui programat făcut de LPF. Din acest punct de vedere, Chiajna are un avantaj clar. Trupa lui Reghe a jucat miercuri la Mediaş şi are o zi în plus de odihnă faţă de gorjenii care au jucat aseară cu Petrolul. Practic sâmbătă la Chiajna se vor întâlni cele două echipe revelaţie ale acestui campionat. Pandurii au făcut furori în tur, au ajuns chiar aproape de Europa dar parcursul din retur a dezamăgit. Atunci şi-a intrat în rol Concordia, o echipă pe care mulţi o vedeau retrogradată dar care a renăscut sub bagheta lui Reghecampf. Şi asta cu ajutorul atacantului minune adus în iarnă, Adi Rocha, care a reuşit 7 goluri în retur. În plus, ilfovenii l-au avut şi pe Adrian Popa, un mijlocaş care le-a luat ochii tuturor în acest retur cu reuşitele sale. Rămâne antologic golul marcat în minutul 90 în poarta Rapidului după o cursă de 60 de metri, gol datorită căruia Chiajna a câştigat acel meci cu 1-0. Având în vedere distanţa mică între meciul cu Petrolul şi cel cu Chiajna, Grigoraş ar putea face câteva modificări în primul 11. E de aşteptat ca imediat după meci, pandurii să nu mai revină la Tg Jiu şi să plece care încotro, ei intrând oficial în vacanţă. În tur, pandurii au zdrobit Chiajna cu 5 la 2 dar multe s-au mai schimbat de la data acelui meci din decembrie...

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: