Un bărbat care trăia din mila vecinilor a murit de frig

Un localnic din comuna Roșia de Amaradia a fost găsit ieri dimineață fără suflare. Bărbatul provenea dintr-o familie fără posibilități materiale și trăia de la o zi la alta, din mila vecinilor. Acesta obișnuia să consume băuturi alcoolice. Autoritățile locale din Roșia de Amaradia vor fi cele care se vor ocupa de înmormântarea bărbatului.

Petre Gulioiu avea 52 de ani și a fost găsit fără suflare ieri de dimineață. Nimeni nu-și explică ce s-a întâmplat, pentru că în timpul zilei fusese văzut prin sat. Acesta își petrecea majoritatea timpului pe la magazinele din comună sau pe la baruri și trăia din mila cetățenilor. Locuia singur și nu și-a întemeiat niciodată o familie.

Primarul din comuna Roșia de Amaradia consideră că bărbatul a decedat din cauza frigului, însă anchetatorii iau în calcul și o intoxicație cu monoxid de carbon. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost ridicat de serviciul de medicină legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la decesul acestuia. „Era un localnic care nu avea posibilități materiale și trăia în condiții precare. Vreau să vă spun faptul că trăia din mila cetățenilor care îi mai dădeau câte ceva de mâncare. Eu cred că decesul a survenit tocmai din cauza condițiilor în care își ducea viața. Eu cred că a murit de frig, însă există și posibilitatea unei intoxicații cu monoxid de carbon. Așteptăm ca medicii legiști să dea verdictul în acest caz și apoi să ne ocupăm de înmormântare, pentru că nu are cine să-l îngroape”, a precizat Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: