Un bătrân s-a aruncat în fântână de frica medicilor

Un bătrân în vârstă de 74 de nai din Fărcăşeşti s-a aruncat în fântână de teama medicilor. Cornel Teodorescu are probleme psihice şi familia voia să-l ducă la spital. Acesta a profitat de neatenţia rudelor şi s-a aruncat într-o fântână chiar lângă casă. Bătrânul a fost auzit de un vecin care împreună cu alţi localnici au reuşit să-l scoată la timp. În urmă cu câteva zile, bătrânul a fost surprins de familie când voia să se spânzure.  Rudele spun că omul este legat şi bătut de asistente şi pacienţi şi îi este teamă să se întoarcă acolo.

De câţiva ani încoace Cornel Teodorescu are probleme psihice şi mereu cauzează probleme familiei. Atunci când devine foarte agitat şi tratamentul nu-şi mai face efectul, bătrânul este internat în Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu.

„Asistentele de acolo îl leagă şi-l bat“

El a ameninţat că îşi va pune capăt zilelor dacă va fi dus la spital. În urmă cu câteva zile a încercat să se spânzure în casă dar a fost găsit de soţie, iar sâmbătă a decis să se arunce în fântâna de lângă casă. „El are probleme cu capul, este bolnav mai de mult, a fost şi internat dar medicii îi mai dau drumul când se linişteşte şi-i prescriu medicamente să le ia acasă, dar la un moment dat se obişnuieşte cu ele şi nu-şi mai fac efectul. Aşa a fost şi acum, pentru că era foarte agitat, nu ne mai puteam înţelege cu el şi am vorbit cu fata mea să-l ducem la spital de acum câteva zile. El ne-a auzit şi atunci a vrut să se spânzure dar l-am oprit noi. Până acum l-am păzit continuu, am închis şi uşile să nu iasă, dar azi scăpă şi se dusă direct la fântână să se arunce. El nu mai vroia la spital pentru că ne-a povestit că asistentele de acolo îl leagă şi-l bat, atunci când e legat îl mai bat şi ceilalţi bolnavi, unu a vrut să-l omoare şi ginerele meu l-a găsit legat iar când a venit acasă a avut rană la mâini. El de asta nu a mai vrut la spital”, a povestit soţia bărbatului, Maria Teodorescu.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: