Un canadian, obligat să părăsească Gorjul

Poliţiştii Oficiului Român pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări Gorj, au organizat în data de 15 iunie a.c, pe raza de competenţă, un control pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor.

Oamenii legii au depistat un cetăţean din Canada, S.C.A., în vârstă de 35 de ani, aflat în situaţie de şedere ilegală. Cetăţeanul canadian a intrat în România fără viză, în baza Acordului încheiat între România şi Canada, şi nu a părăsit ţara la expirarea celor 90 de zile cât avea drept de şedere în România.

Ca urmare a celor constatate, împotriva celui în cauză s-a emis decizie de returnare de pe teritoriul României, prin care este obligat să părăsească ţara în termen de 15 zile.

Totodată, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 400 lei, conform prevederilor O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată.

            Biroul pentru Imigrări Gorj continuă activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor, utilizând toate resursele proprii de care dispune pe acest segment de activitate şi cooperând cu toate instituţiile interesate în menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii noastre .

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: