Un cântăreţ, bătut de patronul unui radio din Gorj

Cunoscutul interpret de muzică populară Nicuşor Micşoniu susţine că a fost lovit de patronul postului de radio Accent, unde realiza de o lună şi jumătate o emisiune de folclor.

Scandalul a avut loc vineri, 28 octombrie, în clădirea în care se află sediul postului de radio şi al unui post de televiziune. Interpretul, care este membru al Ansamblului folcloric «Doina Gorjului», spune că Nae Băloi l-a anunţat că nu o să mai realizeze emisiunea de folclor, după care a început să-l jigneasca.

Nicuşor Micşnoiu a precizat că a fost lovit cu pumnul, evenimentul avand loc la sediul televiziunii cu care colaboreaza. „S-a apropiat de mine în spaţiul televizunii, a închis uşa de la biroul de montaj unde se aflau mai mulţi colegi şi într-o fracţiune de secundă m-a lovit. Am sunat la 112, iar el a continuat să mă jignească. La faţa locului au ajuns trei poliţişti. Le-am spus că am fost lovit de patronul radioului. Cei de faţă au refuzat să recunoscă incidentul, pentru că le este teamă. A fost interogat şi agresorul şi nu a recunoscut. A spus că m-am dat cu capul de pereţi“. Nae Băloi a afirmat că Nicuşor Micşoniu vrea doar să se răzbune pentru că a fost dat afară.

Detalii pe targu-jiu.adevarul.ro

Vizualizări: 207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: