Un fleac, i-au ciuruit... din nou !

Pandurii nu renunţă sub nicio formă la renumele de „naşi” ai ceferiştilor clujeni! I-au bătut acum a doua oară consecutiv în liga întâi şi au ajuns la şase victorii în faţa echipei care an de an investeşte masiv şi îşi propune mereu titlul de campioană. Campioni în duelul direct de luni seara au fost însă elevii lui Grigoraş iar eşecul a provocat un mic cutremur la Cluj.

Ambiţiile de titlu ale CFR-ului s-au prefăcut repede în scrum la Târgu Jiu. Adică în locul de coşmar unde nu au mai reuşit să câştige din 2007.

I-au „ciuruit” de două ori

Nici în confruntarea de luni seara clujenii nu au scăpat de complexul numit Pandurii. Trupa lui Grigoraş a deschis scorul chiar înainte de pauză prin fostul atacant al rivalilor de la U Cluj, Valentin Lemnaru, după o gafă uriaşă a portarului Fernandes. Acesta fusese adus de clujeni din Grecia cu doar câteva zile înaintea meciului pentru a-l înlocui pe gafeurul Nuno Claro. Ce ţi-e şi cu ironia sorţii câteodată. Pandurii au avut motoarele turate şi în repriza a doua iar brazilianul Cardoso a înfipt pumnalul decisiv clujenilor în minutul 70 cu o lovitură de cap perfectă. Titularizat în premieră în acest sezon, Cardoso a prins aripi după ce soţia sa a venit special din Brazilia ca să-l încurajeze. „Ei îi dedic golul dar şi colegilor care m-au sprijinit în momentele grele de după accidentare”, a spus brazilianul care şi-a sărutat soţia la final şi a plecat de mână cu ea de la stadion.

Cardoso vrea cât mai multe...palme !

Cardoso a fost omul meciului cu CFR. A făcut de toate. S-a apărat perfect şi a marcat golul doi al pandurilor cu o lovitură de cap. Grigoraş l-a felicitat într-un mod inedit. I-a dat o palmă părintească peste cap, imediat după marcarea golului. Dintre minge şi palma lui Grigoraş, Cardoso ştie care l-a durut mai tare. „Palma a durut mai rău, mingea a fost mai moale. Sper să primesc cât mai multe astfel de palme de la Grigoraş dar doar după ce dau gol, altfel nu”, a spus râzând la final Cardoso. „Aşa a zis- Păi eu sunt disponibil oricând. Oricum a fost o palmă mai mult părintească aşa, ar fi fost culmea să-i dau una să-l învineţesc după ce dăduse gol”, a fost replica pe măsură a lui Grigoraş.

Surprizele lui Grig pentru Costa

Grigoraş a uimit pe toată lumea cu câteva mişcări imposibil de prevăzut în echipa de start. I-a ieşit perfect astfel că Grigoraş are toate motivele să se felicite. Viera a jucat pentru prima oară fundaş dreapta la Pandurii, Cardoso a intrat fundaş central lângă Chiricheş iar Mingote a revenit între buturi în locul lui Lazar pentru prima dată de la meciul cu Rapid din aprilie. „Am discutat de marţi cu Viera şi Cardoso. Am considerat că pot da randament şi acolo şi din fericire am ghicit. Sper să am inspiraţie şi în continuare. Cu Mingote aşa am considerat. Lazar are şi o problemă medicală la cot şi l-am titularizat în ultimul moment pe Mingote, nici măcar nu l-am anunţat dinainte”, a spus antrenorul care a învins pentru a doua oară consecutiv CFR-ul după succesul din aprilie de la Severin cu 2 la 1.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: