Un liberal trece la PSD pentru că Ponta i-a cununat nepoata

Cosmin Greci, consilierul judeţean din partea PNL, a mărturisit ieri că a semnat adeziunea la Partidul Social Democrat din motive pur personale. Greci spune că regretă plecarea din PNL, dar a fost constrâns de familie să facă pasul spre PSD, Victor Ponta fiind naşul de cununie al nepoatei sale.

Alianţa Creştin Liberală a pierdut ieri primul consilier judeţean la Gorj. Cosmin Greci a plecat la PSD constrâns de familie, mărturisind ieri că Victor Ponta este naşul de cununie al unei nepoate. „Da, este adevărat, am semnat adeziunea la PSD săptămâna aceasta. Am luat această hotărâre după o perioadă de timp în care am stat şi am socotit. A fost o hotărâre luată pe considerente personale, domnul Victor Ponta, nu ştiu dacă ştiţi, este naşul de cununie al nepoatei mele şi am avut discuţii acasă cu familia şi eram pus în situaţia ca părinţii mei să nu voteze candidatul ACL. Nu am ce să reproşez conducerii PNL, am avut o relaţie bună, nu cred că o să-mi poarte ranchiună pentru chestia asta”, a declarat Cosmin Greci, consilier judeţean. Greci are chiar şi regrete că a părăsit PNL-ul declarând că ar fi rămas membru dacă nu ar fi existat această situaţie în familie. „Îmi pare rău că nu mai pot fi alături de ei, dar vă daţi seama situaţia în care am fost pus. Nu pot să spun că voi face campanie pentru Ponta pentru că este din scurt, e mai greu până se obişnuieşte lumea cu mine”, a declarat Greci.

REACŢIE

Reprezentanţii Partidului Naţional Liberal spun că decizia lui Cosmin Greci nu-i surprinde.”Probabil va trebuie să fim mai atenţi pe viitor la persoanele pe care le selectăm şi le punem pe poziţie vizibilă. Nu cred că familia trebuie amestecată în opţiunile noastre politice şi dacă ştia acest lucru trebuia să nu fi ales de la început PNL”, a declarat Virgil Drăguşin, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: