Una caldă alte rece la Universitatea Craiova

Vești bune pentru cei de la Universitatea Craiova în privința revenirii pe teren a unor jucători dar și vești mai puțin bune din partea unor absenți de durată. În paralel cu revenirile unor jucători accidentați oltenii au aflat și de alte accidentări ale unor jucători care au participat la acțiunile loturilor naționale.

Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, îi are din nou la dispoziţie pe trei dintre jucătorii care i-au lipsit în ultima perioadă, din cauza accidentărilor. Astfel, Raul Silva, Juraj Badelj şi Mihai Căpăţână se antrenează la capacitate maximă pentru derby-ul din acest week-end, Universitatea Craiova – CFR Cluj, programat duminică, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Raul Silva s-a accidentat la partida de acasă cu UTA, Badelj a ieşit de pe teren în debutul jocului de la Ploieşti, în timp ce absenţa lui Căpăţână a fost  de lungă durată, după ce şi-a fracturat două degete de la mână, la un antrenament, la începutul lunii februarie.

În schimb, Bogdan Vătăjelu nu este încă recuperat şi, după ce a ratat acţiunea echipei naţionale, are şanse minime să poată evolua împotriva campioanei.

O altă veste proastă este legată de accidentarea lui Gjoko Zajkov. Titular în partida pe care Macedonia de Nord a câştigat-o, scor 2-1, contra Maltei, fundaşul central Gjoko Zajkov s-a accidentat în minutul 90, fiind înlocuit de Kire Ristevski.  „Gjoko Zajkov a avut amețeli și a fost dus la spital, sperăm că totul va fi bine”, a spus la finalul partidei cu Malta, selecționerul Macedoniei de Nord, Blagoja Milevski. Zajkov n-a fost pe foaia de joc în amicalul Macedonia de Nord – Insulele Feroe, disputat luni seara.

Probleme resimte şi Ante Roguljic, care ar putea rata şi el meciul cu CFR Cluj, o altă absenţă, de lungă durată, fiind cea a căpitanului Nicuşor Bancu. Acesta se antrenează separat de coechipieri, sub supravegherea preparatorilor fizici, prezenţa sa într-un meci oficial în acest sezon fiind însă exclusă.

Vizualizări: 1,951

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: