Unde fac Revelionul parlamentarii de Gorj!

Nici măcar parlamentarii de Gorj nu vor petrece anul acesta Revelionul pe meleaguri străine. Cei mai mulți politicieni vor petrece Noaptea dintre Ani în sânul familiei cu mâncăruri tradiționale. Cel puțin asta ne-au mărturisit deputații Dan Ilie Morega, Cosmin Popescu, Severus Militaru și Vasile Popeangă.

Revelionul va fi anul acesta unul comun pentru mai toți politicienii din Gorj. Nu vor petrece nici anul acesta departe de casă în locații care mai de care mai exotice ci în sânul familiei. Deputatul Dan Ilie Morega ne-a mărturisit că Revelionul îl va petrece la Padeș, alături de alți câțiva prieteni de familie. ”Nu plec niciunde. Mă duc la Padeș la țară unde am invitat și câțiva prieteni de familie și petrecem până în zori. Asta fac în fiecare an și mă simt foarte bine în familie”, a declarat Dan Ilie Morega.

Popeangă la Leleşti, Militaru la Motru

Deputatul PSD, Vasile Popeangă, va petrece cu mâncare tradițională în comuna natală, Lelești, alături de primarul Marian Rotaru. În familia deputatului Popeangă va fi dublă petrecere asta și pentru că pe 1 se sărbătorește Sfântul Vasile. ”Voi petrece alături de familie la Lelești, la casă. Este ceva deosebit mai ales acum că am un nepoțel mic. Voi sta cu nepoțeii mei așa cum fac în fiecare an și petrecem ca orice familie, ascultăm muzică, punem masa și apoi mai sărbătorim și pe Sfântul Vasile”, a declarat Vasile Popeangă.

Nici deputatul PDL, Severus Militaru nu va sta departe de casă de Revelion. Acesta ne-a mărturisit că va petrece ca în toți ani în sânul familiei, la Motru. ”O să fiu acolo unde este și familia mea, o să petrece împreună ca în fiecare an”, a declarat Militaru.

Deputatul PDL, Cosmin Popescu va ciocni și el o cupă de șampanie tot în familie, alături de prieteni. Acesta ne-a declarat că nu face nimic deosebit în noaptea dintre ani, petrece ca tot românul. ”În familie, așa ne-am obișnuit și asta facem în fiecare an. Nu avem nici un obicei anume în afară de cele care sunt în noaptea de Revelion”, a declarat Cosmin Popescu.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: