Unde sărbătoresc Paştele parlamentarii gorjeni

Deputaţii şi senatorii gorjeni vor rămâne acasă de sărbătorile pascale. Parlamentarii spun că anul acesta vor respecta tradiţiile. În noaptea de Înviere vor merge la biserică, iar după slujbă se vor aduna, împreună cu membrii familiei, în jurul mesei festive.

Senatorul PNL, Dian Popescu, va face sărbătorile la Ţicleni, alături de familie. “De sărbători voi sta acasă, cu fetiţa şi nevasta. Am o serie de prieteni care o să vină pe la mine. De Paşti o voi avea alături şi pe mama. Măcar acum, de sărbători să pot să stau cu familia”, a spus Dian Popescu.

Tot acasă va petrece şi deputatul PNL Ion Cupă, însă la Cătunele. “O să fiu acasă cu părinţii, cu familia, în colegiul meu, la Cătunele. De obicei de sărbătorile pascale stau acasă. Liber am sâmbătă, duminică, căci luni să fiu pe drum, plec la Bucureşti”,  spus deputatul Ion Cupă.

Deputatul Mocioi, chef în bucătărie

Nici deputatul PP-DD Niculina Mocioi nu vrea să stea departe de familie de Paşti. Va petrece la Târgu Jiu împreună cu familia pentru care va pregăti bucate tradiţionale. „Ca de fiecare dată, de sărbători prefer să rămân acasă, alături de familie. Profit de zilele acestea libere să fiu alături de fetiţa mea. Sigur o să avem pe masă produsele specifice de Paşti, drobul de miel, cozonacul şi ouăle roşii. Vom merge şi la Înviere”, a spus Niculina Mocioi.

Petrece Paştele cu soacra

Deputatul PSD Mihai Weber spune că va profita de mini vacanţa de Paşti pentru a fi împreună cu familia. De Paşti o va avea alături şi pe soacra sa, pe care nu conteneşte să o laude. „De regulă, sărbătorile mari le fac împreună cu familia pentru că mă simt cel mai bine şi este cel mai plăcut mod şi loc în care să ţi le petreci. Mai ales că sunt şi acuzat că nu prea am timp să mai stau cu copiii, pentru că sunt mai tot timpul plecat. Va fi şi soacra mea cu noi, e o femeie extraordinară. Poate nu m-am înţeles cu mama cum mă înţeleg cu soacra”, a spus Mihai Weber.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: