Unde se depun CV-urile pentru Dedeman

Reprezentanţii Dedeman au pus la dispoziţia celor interesaţi să lucreze la noul magazin care va funcţiona la Târgu Jiu o adresa de e-mail a companiei, pentru depunerea CV-urilor. Clarificările au venit după ce prin târg s-au vehiculat mai multe locaţii în care se primesc aceste documente. Urmează ca înainte de deschiderea oficială să aibă loc şi selecţia în funcţie de solicitările primite pe căsuţa poştală electronică.

În ultima perioadă s-a tot vehiculat că cei de la Dedeman primesc CV-urile celor interesaţi să lucreze în noul magazin care va funcţiona din toamnă la Târgu Jiu la un hotel din zona Pieţei 9 Mai. Reprezentanţii Dedeman spun că solicitările pot fi depuse deocamdată doar pe adresa de e-mail a companiei, creată special pentru cei care vor să aplice pentru un loc de muncă. „Deocamdată magazinul este în construcţie. Nu avem unde să primim solicitările. CV-urile se pot transmite doar pe adresa de e-mail: [email protected]”, a spus centralista companiei cu sediul la Bacău, precizând că înainte de a fi făcute aceste angajări, colegii săi vor face o selecţie a candidaţilor.

Tot prin târg s-a vehiculat că cei care doresc să lucreze în magazinul Carrefour îşi vor putea depune CV-urile la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Şi de această dată informaţia este eronată, conform conducerii unităţii. 

Compania Dedeman, o dată cu înfiinţarea noului magazin la Târgu Jiu, va crea şi 138 de locuri de muncă, posturi comunicate deja Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj. Compania numără în prezent circa 6700 de angajaţi. Pentru noul magazin de la Târgu Jiu este nevoie de: agent de securitate-3 posturi, agent de securitate incintă-6 posturi, casier-12 posturi, conducător activitate de transport rutier-1 post, femeie de serviciu-3 posturi, funcţionar informaţii clienţi-5 posturi, inspector/referent resurse umane-1 post, lucrător gestionar-4 posturi, manipulant mărfuri-11 posturi, operator dispecer sisteme de monitorizare şi aparatură de control-2 posturi, operator introducere, validare şi prelucrare date-2 posturi, şofer autocamion/maşină de mare tonaj-1 post, şofer automacaragiu-1 post, şofer de autoturisme şi camionete-3 posturi, stivuitorist-3 posturi, vânzător-80 de posturi.

Vizualizări: 974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: