Uneperiştii şi ţărăniştii vor avea candidaţi comuni în 2012

La alegerile din 2012 UNPR-iştii şi ţărăniştii vor avea candidaţi comuni. Afirmaţia a fost făcută de liderul PNTCD, Matei Catrinoiu, într-o emisiune la Gorj Tv.

UNPR-ul este cu adevărat speriat de alegerile din 2012 şi nu poate suporta gândul că va trebui să numească în toate localităţile din judeţul Gorj, candidaţi. În aceste condiţii a acceptat un protocol cu ţărăniştii, partid nou înviat din lungul somn de aproape 10 ani. Preşedintele PNŢCD Gorj, Matei Catrinoiu, susţine că a purtat discuţii cu Marius Vlaicu şi au convenit cum va decurge colaborarea dintre cele două formaţiuni. „Va fi o colaborare la modul că în localităţile în care un candidat va avea mai multe şanse ca celălalt, indiferent de la ce partid e, îl vom susţine. Vom face sondaje de opinie în prealabil pentru a stabili care sunt şansele fiecăruia”, susţine Matei Catrinoiu, preşedinte PNŢCD Gorj.

REFUZ

Refuzul democrat-liberalilor de a încheia alianţă preelectorală a fost motivul pentru care UNPR-iştii au decis să încheie protocol cu PNŢCD-ul. „Cei de la PD-L au declarat public faptul că nu-şi doresc o alianţă cu noi şi că îşi vor numi candidaţi în toate localităţile”, declară Marius Vlaicu, preşedinte UNPR.

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: