Universitatea Craiova a demarat negocieri cu toţi jucătorii

Cluburile din Liga 1 au luat măsuri fără precedent până acum pentru a ajunge la înţelegeri de rezilierea contractelor cu jucătorii. Primul club din play-off care recurge la gesturi extreme din cauza coronavirusului este Universitatea Craiova, care a ajuns deja la acorduri cu unii fotbalişti în ceea ce  priveşte rezilierea sau prelungirea contractelor.

Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliştilor Amatori si Nonamatori din România, a lansat ipoteza, tot mai probabilă, a „înghețării” sezonului 2019-2020 din Liga 1 și a mărturisit că Universitatea Craiova a început deja discuțiile cu jucătorii aflați sub contract, în care li s-a pus în vedere că situația fără precedent, cauzată de criza pandemiei de coronavirus, va duce la probleme mari economice pentru club. 

„Au fost conducători care s-au gândit și la varianta asta, au luat și câteva masuri, cum ar fi Craiova, care a avut discuții individuale cu jucătorii pentru a renegocia sau pentru a înceta contractele. Bineînțeles, aici ține și de dorința clubului, dacă nu vă dori să se prelungească. E o negociere între părti și se va semna un act adițional”, a mărturisit în exclusivitate președintele AFAN.

Croatul Ivan Martic a ţinut să precizeze, într-un mesaj pe o pagină de socializare, că „până în acest moment” nu a semnat rezilierea contractului cu Craiova, confirmând însă că înţelegerea de a se despărţi de formaţia din Bănie a fost luată de ambele tabere, doar că nu s-au semnat actele, mai ales că şi clubul din Bănie şi-a suspendat activitatea.

Martic l-a contrazis pe Gică Craioveanu, care spusese că jucătorul s-a înţeles cu campioana CFR Cluj, menţionând că nu s-a pus niciodată problema acestei tranzacţii.

Vizualizări: 837

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: