Universitatea Craiova tremură pentru play-off după meciul cu Sepsi

Sepsi a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 3-1, în primul meci al rundei 23 din Liga 1. După acest eşec oltenii nu mai sunt siguri nici de locul din play-off, noul obiectiv pe care l-a trasat recent conducerea clubului.

Sepsi a învins-o pe Craiova, scor 3-1, în primul meci al rundei  cu numărul 23 din Liga 1. Singurul gol al oltenilor a fost marcat cu mâna, iar evoluția din repriza secundă a trupei lui Reghecampf a fost extrem de modestă. Este prima victorie obținută de Cristiano Bergodi, acum la Sepsi, împotriva Universității Craiova, fosta lui echipă. Italianul mai avea o remiză și 5 înfrângeri contra alb-albaștrilor.

Sepsi mai speră la play-off, deși are șanse mici, fiind la 6 puncte de Farul, formația clasată pe locul 6. Aflată pe locul 5 după a opta înfrângere din această ediție de campionat, gruparea din Bănie este în mare pericol să rateze play-off-ul în Liga 1.

Laurențiu Reghecampf n-a înțeles nimic din jocul Universității Craiova din repriza a doua și știe cum s-a făcut în cele din urmă diferența, la Sfântu Gheorghe. „Ne-am dat gol singuri! Am ratat singur cu portarul, iar atitudinea din repriza a doua ne-a dat peste cap. Jucătorii veniți de pe bancă m-au dezamăgit. Nu am mai fost consistenți, nu am mai jucat combinativ. Am pierdut total mijlocul terenului și așa am primit golurile. N-am avut succes”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Vizualizări: 616

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: