UNPR Gorj, aproape de un protocol cu PDL

Filiala judeţeană a Uniunii Naţionale pentru Progresul României este pe punctul de a finaliza discuţiile cu democrat-liberalii gorjeni în privinţa unui protocol de colaborare care să asigure înţelegere şi bună colaborare între cele două organizaţii. Preşedintele interimar al „independenţilor” din Gorj, Marius Vlaicu, declară că filiala pe care o conduce speră ca la sfârşitul acestei săptămâni discuţiile purtate cu partenerii din PDL să fie încheiate, după care, sâmbătă probabil, să fie semnat un protocol.

„Ne-am făcut un inventar al resurselor umane şi am ajuns la concluzia că la unele instituţii deconcentrate putem trimite oameni la concursurile ce vor fi organizate, în speranţa că vor câştiga şi vor putea accede în posturile de conducere. Oricum, nu vom mai repeta povestea de la Protecţia Consumatorului, unde, ştiţi foarte bine, reprezentantul nostru a reuşit să ne reducă din bruma de imagine pe care reuşisem să ne-o creăm şi noi la nivel de judeţ în aceste vremuri grele. De altfel, noi am decis să nu mai ne implicăm în concursul de la OPC. Sperăm ca la sfârşitul acestei săptămâni să avem un protocol finalizat cu PDL, mai ales că de la nivel central ni s-a dat verde la negocieri şi la semnarea protocoalelor de colaborare”, precizează Vlaicu.

Reprezentanţii PDL Gorj îşi doresc şi ei semnarea unui protocol cât mai rapid cu cei de la UNPR, în speranţa că, astfel, fiecare organizaţie va şti ce responsabilităţi îşi asumă în anumite domenii.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: