Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

UPDATE: Persoanele dispărute, revenite la domiciliu

La data de 14 februarie 2010, orele 19:05, Poliţia municipiului Motru a fost sesizată de către Ion G.I., din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, I.G.A., de 15 ani, a plecat de la domiciliu în jurul orelor 14:30, iar până în prezent nu a mai revenit.Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că minora a părăsit domiciliul în mod voluntar, mergând probabil în municipiul Tg. Jiu la nişte amici. În această dimineaţă, minora a revenit la domiciliu, declarând că pe perioada plecării s-a aflat în municipiul Tg. Jiu şi nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Şi tot astăzi, în urma activităţilor de căutare, poliţiştii din comuna Fărcăşeşti l-au găsit pe raza localităţii, pe Vintilă P., de 31 ani, a cărui dispariţie fusese sesizată duminică, 14 februarie, la orele 20:05.

Vizualizări: 66

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: