Urmărire ca-n filme la Runcu

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Tg-Jiu au prins în flagrant 4 tineri, suspectaţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt. Infractorii au fost prinşi după ce au fost urmăriţi câţiva kilometri.

Poliţia municipiului Tg-Jiu a fost sesizată ieri prin apelul de urgenţă 112, de către un cetăţean din comuna Runcu, despre faptul că persoane necunoscute au forţat uşa de acces a unui magazin amplasat pe raza satului Bota, însă, dându-si seama că au fost observaţi, nu au mai pătruns în interior şi au fugit de la faţa locului, spre centrul comunei Runcu, cu un autoturism de culoare închisă.

Patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Tg-Jiu a procedat la urmărirea autoturismului suspect. Conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, continuându-şi deplasarea.

După o urmărire de aproximativ <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />3 km, poliţiştii au oprit autoturismul suspect pe DC 131 A – Bîltişoara. La volan a fost identificat T.I.S., de 20 ani, din Rovinari, persoană care nu avea drept să conducă autovehicule întrucât se afla în perioada de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, în autoturism au mai fost identificaţi Ş.C.L., de 20 ani, P.F.G., de 20 ani şi C.C.C., de 23 ani, toţii din oraşul Rovinari, judeţul Gorj. Tot cu această ocazie, suspecţii nu au putut justifica provenienţa unei cantităţi de 50 litri de produs petrolier, pe care o aveau în autovehicul.

Poliţiştii i-au condus pe suspecţi la sediul Secţiei 1 Poliţie Rurală Tg-Jiu pentru continuarea cercetărilor.

CERCETĂRI

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat. Având în vedere că există indicii temeinice că suspecţii ar fi săvârşit mai multe fapte de furt pe raza judeţului, poliţiştii continuă activităţile de cercetare şi investigaţiile în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi stabilirii răspunderii judiciare.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: