Useliştii vor alegeri anticipate. Vezi ce zic parlamentarii gorjeni

Co-preşedinţii Uniunii Social Liberale, Crin Antonescu şi Victor Ponta i-au propus lui Traian Băsescu şase soluţii pentru ieşirea din criză, printre care organizarea de alegeri parlamentare anticipate până la 30 noiembrie 2011. Evident, acest lucru ar însemna şi o reducere a mandatelor parlamentarilor. Unii sunt pro, alţii contra.

Cum era de aşteptat părerile parlamentarilor gorjeni în legătură cu această privinţă sunt împărţite. Deputatul de Gorj, Vasile Popeangă, îmbrăţişează propunerea şefului de partid. “Faptul că mi se va scurta mandatul, nu-i niciun fel de problemă. Este o propunere cu care grupul parlamentar al PSD-ului şi bănuiesc că şi al PNL-ului este de acord.”, a declarat DEPUTATUL Vasile Popeangă.

Deputatul de Gorj din partea PDL, Severus Militaru, spune că o criză politică ne lipsea acum. „În momentul acesta nu este o propunere normală. Este o propunere politicianistă, România a intrat pe un drum al revenirii din criză şi o criză politică nu ne-ar face niciun bine poporului roman în acest moment. Într-adevăr, nici cu scurtarea mandatului nu sunt de acord, pentru că atunci când cei care ne-au ales, ne-au trimis în Parlament, ne-au trimis pe o perioadă de patru ani şi e normal să-ţi duci mandatul la bun sfârşit“, a declarat Severus Militaru, deputat de Gorj.

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: