Utilaj nou achiziționat de Edilitara. Străzile vor fi mai repede asfaltate!

Un utilaj în valoare de 1.5 milioane lei a fost achiziționat de societatea Edilitara Public SA a municipiului Târgu Jiu. Acesta va fi utilizat la asfaltarea străzilor din municipiu. Achiziția a fost făcută cu scopul de a eficientiza activitatea angajaților de la Edilitara care au de reabilitat numeroase străzi din oraș.

Utilajul se numește finisor de asfalt, a costat o avere, dar administrația locală speră ca astfel reabilitarea străzilor care sunt în lucru, dar și a altora ce necesită îmbunătățiri, să se realizeze calitativ și cât mai rapid.

„Intră în producție și cea mai nouă achiziție a noastră cu care am dotat Societatea Edilitara - finisorul de asfalt Vogele. Este un utilaj necesar pentru activitatea de asfaltare, cel mai bun model de pe piață, cu o lățime de lucru între 2,5 metri și 5 metri.

Utilajul a costat 1,5 milioane lei și va face activitatea societății mult mai eficientă, în contextul creșterii continue a volumului de muncă în perioada următoare. Tot mai multe străzi vor fi reabilitate, iar în alte zone se va turna covor de asfalt nou.

Urmează o perioadă cu foarte multe lucrări la nivelul întregului municipiu și vom continua investițiile pentru a putea acționa cat mai rapid și eficient”, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu.

Galerie foto





Vizualizări: 1,135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: