Un primar susține că CNI a blocat de un an lucrările la căminul cultural

Compania Națională de Investiții a finanțat reabilitarea capitală și modernizarea Căminului Cultural din comuna Aninoasa, însă a stopat lucrările de aproximativ un an de zile. Investiția se ridică la aproximativ 2, 2 milioane de lei și ar fi trebuit finalizată la finele anului 2021.

Lucrările la Căminul Cultural din Aninoasa au început în anul 2018 și trebuiau finalizat în trei ani de zile. Mai exact, la sfârșitul anului 2021 investiția trebuia recepționată, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Potrivit autoritățile locale din Aninoasa, construcția este gata în proporție de 60%, iar lucrările aici au fost sistate de aproximativ un an de zile. Primarul Ilie Petroi încearcă acum să afle ce se întâmplă cu această investiție. ”Trebuie să merg neapărat la Compania Națională de Investiții ca să cer lămuriri cu această lucrare care a fost sistată de anul trecut. Pe mine constructorul nu mă anunță de nimic pentru că investiția este a companiei, noi am dat doar amplasamentul și o să ne predea investiția când este gata. Din ce știu eu trebuia finalizată de la sfârșitul anului trecut. Cred că este gata în proporție de 60%”.

Căminul este chiar în satul Aninoasa în imediata apropiere a primăriei și nu mai era folosit de ani buni din cauza stării avansate de degradare. Compania Națională de Investiții ar fi trebuit să-l transforme în unul modern la standarde europene.

La nivelul comunei Aninoasa mai există un cămin cultural în satul Groșerea care este funcțional.

Vizualizări: 920

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: