VERDICT: Bebeluşul a murit devorat câinii!

Ancheta în cazul bebeluşului găsit mort joia trecută în curtea spitalului de urgenţă Târgu Cărbuneşti şi devorat de câini nu a reuşit să ducă, deocamdată, la identificarea mamei care a putut să renunţe în acest fel la fiul său, singura certitudine pe care o au anchetatorii fiind aceia că micuţul trăia atunci când a fost adus pe lume. Mai mult, vinerea trecută, o angajată a spitalului a fost anchetată fiind suspiciuni că ar fi mama copilului, însă procurorul Emil Moţa a făcută încă o greşeală.

Cel mai probabil era în viaţă şi când mama l-a pus într-o pungă şi l-a aruncat cu placentă cu tot în curtea unităţii sanitare, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj fiind deschis un dosar penal in rem în care sunt făcute cercetări sub comiterea infracţiunii de omor calificat.

„În cazul nou-născutului găsit decedat şi parţial devorat de animale în curtea spitalului orăşenesc din Târgu-Cărbuneşti, la data de 18 aprilie 2013, motivat de faptul că din actele premergătoare efectuate până în prezent rezultă că nou-născutul s-a născut la termen, a fost viabil, iar moartea acestuia a fost violentă, datorându-se acţiunii sau inacţiunii unei persoane. Urmărirea penală continuă în cauză pentru stabilirea adevărului, identificarea autorului infracţiunii şi tragerea la răspundere a acestuia, conform legii”, a comunicat Parchetul în urma efectuării necropsiei de către medicii legişti.

Procurorul de caz, Emil Moţa, are o misiune extrem de grea de acum încolo pentru a o identifica pe mamă, identificarea acesteia trebuind să fie făcută în condiţiile în care singura cameră de supraveghere existentă în zonă, cea a Primăriei Târgu Cărbuneşti, nu funcţiona în momentul în care se presupune că bebeluşul a fost abandonat şi lăsat pradă câinilor, având parte astfel de o moarte cumplită chiar în curtea spitalului. Vinerea trecută o angajată a spitalului a fost verificată de către anchetatori, fiind suspectată de faptul că ar fi putut fi mama în cauză, însă după expertize medicale făcute de specialişti de la Târgu Jiu, procurorul Moţa a primit vestea că persoana respectivă nu are nicio treabă cu cazul bebeluşului şi, astfel, ancheta s-a reluat de la zero.

Vizualizări: 248

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: