Vezi aici ce porecle le-au pus peremişii lui Dian Popescu şi Ilie Petrescu

Prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, intrat într-un con de umbră în ultimele săptămâni, a ieşit ieri la rampă cu declaraţii care îi vizează direct pe Ilie Petrescu şi Dian Popescu. Cei doi au fost comparaţi nici mai mult nici mai puţin decât cu Lolek şi Bolek, personajele de desen animat de dinainte de 1989, Bucălăete dând de înţeles că niciunul dintre ei nu va reuşi să îşi conducă partidul spre un scor mai bun.

„Lolek şi Bolek, asta sunt ei. Dacă nu ar fi ei ar fi perfect. Dl Petrescu vorbeşte despre 10.000 de membri, dar cred că nu ştie ce înseamnă aşa ceva, probabil i-o fi luat din vreo arhivă pentru că nu există aşa ceva”, a spus Bucălăete. Declaraţiile au fost făcute în contextul celor rostite tot mai des pe tema unificării opoziţiei.

Recent şi Dian Popescu susţinea că PRM este un partid care trebuie să dispară de pe scena politică, pe considerentul că este unul extremist şi de netolerat într-o Europă democratică. Cât despre spusele lui Bucălăete, acesta spune că nu îl cunoaşte şi, ca atare, nu intră într-o discuţie căreia nu-i vede rostul. Ilie Petrescu, fost şef al PRM Gorj, spune şi el că are treburi mult mai importante ca să stea să comenteze declaraţiile lui Bucălăete. Liderul conservator afirmă că doar rezultatele din 2012 vor arăta valoarea fiecărui partid şi a organizaţiilor din care provin politicienii implicaţi în aceste scandaluri, convingerea lui Petrescu fiind aceea că PRM va ieşi cel mai şifonat.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: