Vezi calificativele date de Morega parlamentarilor gorjeni

Dan Ilie Morega, preşedintele Institutului de Analiză şi Investigaţii Publice şi Politice, a notat şi la acest sfârşit de an activitatea parlamentarilor gorjeni. Senatorii şi deputaţii au fost evaluaţi din trei puncte de vedere: activitate parlamentară; imagine; iniţiative legislative şi proiecte pentru Gorj. În urma analizei făcute de specialiştii institutului condus de Morega, cea mai proastă prestaţie a avut-o deputatul Răzvan Rotaru, iar cea mai bună Vasile Popeangă.

Senatorul Dian Popescu a obţinut calificativul „nesatisfăcător” la toate cele trei categorii analizate de institutul condus de Morega. „Nesatisfăcător” a primit şi Tudor Barbu ca partea de iniţiative legislative şi proiecte pentru Gorj, însă a obţinut calificativul „satisfăcător” la activitatea parlamentară şi „bine” la imagine.

În ceea ce îi priveşte pe deputaţi lucrurile stau în felul următor: Ion Cupă- calificativul „satisfăcător” pentru activitatea parlamentară şi imagine, iar „nesatisfăcător” pentru iniţiative legislative şi proiecte; Răzvan Rotaru a obţinut trei calificative „nesatisfăcător”; Mihai Weber a obţinut două calificative „bine” pentru activitatea parlamentară şi imagine, iar „satisfăcător” pentru iniţiative legislative şi proiecte pentru Gorj; Niculina Mocioi a obţinut calificativul „bine” la activitatea parlamentară, „foarte bine” pentru imagine şi „satisfăcător” pentru proiecte şi iniţiative legislative; Camelia Khraibani a obţinut două calificative „bine” la activitatea parlamentară şi „satisfăcător” la proiecte şi iniţiative legislative pentru Gorj; aceleaşi calificative au fost obţinute şi de Scarlat Iriza.

Cel mai bine clasat a fost deputatul Vasile Popeangă. Acesta are două calificative „foarte bine” pentru activitatea parlamentară şi pentru imagine şi un calificativ „bine” pentru iniţiative şi proiecte legislative pentru Gorj. „Aşa cum observaţi activitatea parlamentarilor gorjeni lasă de dorit. Vasile Popeangă a avut în anul 2014 cea mai bună activitatea parlamentară dintre toţi. Activitatea parlamentarilor gorjeni a fost analizată de specialiştii Institutului de Analiză şi Investigaţii Publice şi Politice. În ceea ce îl priveşte pe Victor Ponta, acesta a făcut „foarte multe” pentru Gorj, întrebaţi pe Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu ce anume a făcut”, l-a ironizat Morega pe premier în cadrul unei conferinţe de presă.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: