Vezi ce daune plăteşte criminalul din Tălpăşeşti

Judecătorii au dat un verdict în cazul crimei de la Tălpăşeşti de astă vară şi în privinţa daunelor civile pe care trebuie să le suporte inculpatul, verdictul fiind pronunţat la o lună şi ceva după ce individul a fost condamnat la 12 ani de detenţie, după ce şi-a recunoscut faptele.

Magistraţii Tribunalului Gorj au stabilit acum şi ce sume de bani ar trebui Mihai Benghiac să achite pentru faptele sale, deşi viaţa bătrânei pe care a ucis-o, după ce a lovit-o cu o ţeavă metalică, nu poate fi recompensată cu nicio sumă de bani.

„Admite acţiunea civilă formulată de părţile civile Giugelea Constantin şi Giugelea Florian şi obligă inculpatul la despăgubiri materiale în sumă de 30.000 lei şi despăgubiri morale în sumă de 15.000 lei. Ia act că părţile civile Giugelea Ion şi Giugelea Pantelimon nu se constituie parte civilă în cauză. Obligă inculpatul la suma de 1512 lei despăgubiri civile către partea civilă Serviciul de Ambulanţă Gorj. Obligă acelaşi inculpat la suma de 2364,54 lei cu dobânda legală aferentă până la data plăţii efective către partea civilă Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova”, au decis magistraţii Tribunalului Gorj.

Femeia ucisă anul trecut este mama fostului ofiţer de Poliţie Ion Giugelea, care a declarat de mai mult timp că nu doreşte nici un ban de la cei care a ucis-o pe cea care i-a dat viaţă. Chiar dacă şi-a recunoscut faptele şi şi-a primit pedeapsa, criminalul nu e mulţumit cu verdictul pronunţat la Târgu Jiu, el atacând cu recurs decizia în baza căreia ar trebui să facă 12 ani de puşcărie. Procesul se va relua pe latură penală de abia luna viitoare la Curtea de Apel Craiova, dar nici verdictul de aici nu va avea un caracter definitiv, în cazul în care bărbatul se decide să îşi dovedească „nevinovăţia” prin instanţe.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: