Viaţa rebelă duce în spatele gratiilor!

Furau exact ce le trebuie pentru a duce o viaţă de tânăr rebel! Bani, băutură, ţigări şi electronice. Distracţia nu durează însă mult pentru că până la urmă ajung în spatele gratiilor, aşa cum s-a întâmplat cu trei tineri de 18, 20 şi 21 de ani din Drăguţeşti. În ultimele două luni au spart şase societăţi comerciale şi au creat un prejudiciu de 5000 de lei. Pentru asta ar putea sta după gratii până la 15 ani.

În perioada martie-aprilie cei trei tineri au spart nu mai puţin de şase societăţi comerciale din Târgu Jiu şi Dăneşti, din care au furat bani, electronice, băuturi alcoolice şi ţigări. Prejudiciul creat se ridică la peste 5.000 de lei, la care se adaugă bunurile distruse de cei trei tineri. În proporţie de 90% prejudiciul creat de aceştia a fost recuperat.

Spărgătorii au fost identificaţi de poliţişti şi reţinuţi, iar ieri au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. „În noaptea de 1 spre 2 mai o patrulă mixtă din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu a prins în flagrant doi tineri unul de 18 ani, iar un altul minor de doar 16 ani, în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-o tonetă situată în Piaţa 9 Mai. Poliţiştii i-au condus pe cei doi suspecţi la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu pentru continuarea cercetărilor. Pe parcursul investigaţiilor s-a stabilit faptul că tânărul de 18 ani opera împreună cu alţi doi tineri de 21 şi 22 de ani, toţi din comuna Drăguţeşti”, susţine Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Pentru furt calificat cei trei tineri riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 15 ani. Poliţia continuă cercetările pentru a stabilii daca mai au si alte furturi la activ.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: