Vîlceanu: Călinoiu, şeful unui grup de interese

Preşedintele PDL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat ieri, în conferinţă de presă, că Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, este şi şeful unui grup de interese de la nivelul judeţului. Vîlceanu a mai spus că în PSD sunt două tabere, a lui Ion Călinoiu şi a lui Florin Cârciumar, tabere ce se faultează reciproc. Liderul pedeliştilor l-a numit pe Ion Călinoiu dictator. „Avem un satrap la Gorj care dictează indiferent de domeniu şi ceilalţi execută“, a spus Dan Vîlceanu.

Discuţia a pornit de la schimbările făcute în Complexul Energetic Oltenia. „Duşmanul este căutat în locuri greşite pentru că avem de-a face cu un grup politic de interese, condus fără îndoială de domnul Ion Călinoiu, care, iată, a reuşit de la alegeri până acum să fie satrapul judeţului Gorj. A pus mâna pe tot ce înseamnă administraţie locală şi de ceva vreme este şi conducătorul industriei din Gorj. (...) Acest grup din PSD a reuşit să pună capac şi celorlalte grupuri din PSD, şi PNL şi nouă. Un grup politic ce are acces acum la toţi bani din Gorj“, a declarat acesta.

Vîlceanu a mai spus că cele două grupuri de PSD îşi dau lovituri unul altuia. „Orice schimbare este anunţată şi comentată de Ion Călinoiu, orice măsură pe care o ia CEO este comentată de Călinoiu. Practic vorbim de omul care conduce sistemul de minerit şi energie. Daviţoiu era numit de PSD susţinut la vremea respectivă de Cârciumaru, acum este schimbat tot de PSD dar de aripa Călinoiu, practic este o lovitură dată grupului lui Cârciumaru“, a declarat liderul PDL. Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj nu a ştiut ce înseamnă satrap, dar i-a plăcut. „Asta cu satrapul ar trebui să mi-o spună un credincios, dar un satrap nu poate să se vadă numai pe el. PSD a scăpat de elementele care într-adevăr s-au dus în tabăra satrapilor. Dan Vîlceanu a fost un element destabilizator şi s-a dus la satrapi“, a spus Călinoiu.

MESAJ

Preşedintele PDL Gorj a avut un mesaj pentru Ion Călinoiu. „Eu atât am să-i spun, opriţi-vă, domnule Călinoiu. E destul! Ajunge! Până unde vreţi să continuaţi? Nu s-a întâmplat aşa ceva nici pe vremea lui Mischie, să vrei să dictezi peste tot“, a declarat Dan Vîlceanu.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: