Vîlceanu, ignorat de subalternii lui Călinoiu

Dan Vâlceanu, consilier judeţean din partea Partidului Naţional Liberal, a fost la Consiliul Judeţean Gorj să solicite informaţii cu privire la situaţia drumului judeţean 672C Ciuperceni - Peştişani însă s-a lovit de neprofesionalismul angajaţilor, ba chiar i s-a reproşat faptul că încearcă să politizeze subiectul. Vîlceanu va merge astăzi şi la Întreprinderea de Drumuri şi Poduri (IDP) Gorj pentru a vedea pe ce au fost cheltuiţi banii.

Copreşedintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, a spus joi în conferinţă de presă că a fost apostrofat de angajaţii Consiliului Judeţean din cauza faptului că expune acest subiect ori de câte ori are ocazia. „Am fost la Consiliul Judeţean, am discutat cu directorii din Consiliul Judeţean şi am primit şi un reproş, probabil din partea domnului Călinoiu, via Oana Paloş, care înţeleg că este consultant de imagine sau ceva de genul acesta. Mi s-a spus că politizez acest subiect pentru că vorbesc despre el în conferinţele de presă ale Partidului Naţional Liberal. Lăsând la o parte că sunt consilier judeţean PNL, vreau să vă spun că este ultima dată când fac acest subiect de la acest sediu, de acum încolo, când voi vrea să mai vorbesc despre drumul judeţean 672C, o să o anunţ pe doamna Paloş să-mi pregătească sala de conferinţe a Consiliului Judeţean”, a spus Dan Vîlceanu, copreşedintele PNL Gorj.

S-au retras asociaţii

Printre puţinele lucruri pe care le-a aflat copreşedintele liberalilor gorjeni se numără acela că, deşi contractul de modernizare pe bani europeni a drumului judeţean Ciuperceni-Peştişani a fost câştigat de o asociere de firme, doar IDP, firma Consiliului Judeţean, a rămas să finalizeze acest proiect. „Vreau să vă spun că în acest contract IDP Gorj nu a fost singur, a avut trei asociaţi care s-au retras rând pe rând şi lucrul acesta a fost cunoscut de conducerea Consiliului Judeţean, care nu a făcut nimic. Una din firmele care s-au retras din asociaţie era Shelter Construct, firma lui Alin Ionescu, care aşa cum ştiţi a avut ceva probleme penale şi a fost arestat preventiv. Aceasta era firma care, retrăgându-se, putea crea probleme IDP, pentru că trebuia să contribuie prin construcţia a 40% din acest drum”, a spus Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj.

Liberalul şef a mai spus că, în timpul petrecut la Consiliul Judeţean, a avut o discuţie cu vicepreşedintele Ciprian Florescu care i-ar fi spus că nu intră în atribuţiile lui supravegherea drumurilor. „Am stat trei ore la Consiliul Judeţean, timp în care am avut o discuţie şi cu Ciprian Florescu care a ţinut să-mi spună că n-are niciun fel de responsabilitate, că nu se ocupă de drumuri. Nu am ce să discut cu domnul Călinoiu pe speţa aceasta, trebuie să-şi asume răspunderea singur”, a spus Dan Vâlceanu.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: