Vîlceanu: Ponta are o obsesie pentru Udrea de când a slăbit

Liderul PDL Gorj, Dan Vâlceanu, a declarat la Radio Infinit că partidul său nu a stabilit candidatul la alegerile prezidenţiale, negând informaţia potrivit căreia Elena Udrea ar putea fi o variantă. Primul care a afirmat că Udrea vrea să candideze la preşedinţie a fost premierul Victor Ponta. În glumă, Vîlceanu a spus că, de fapt, premierul are o obsesie pentru democrat-liberală. „Cred că domnul Ponta are o obsesie cu Elena Udrea. În ultimele două-trei interviuri zice Udrea de douăzeci-treizeci de ori. Eu cred că mai mult e o pasiune. Probabil că de când a mai slăbit, se încadrează mai bine în standardele de frumuseţe ale domnului Ponta. Până acum nu am văzut să-l preocupe atât“, a declarat acesta.

Mai mult, Vîlceanu a mai afirmat că dacă se va rupe USL şi PNL şi PSD vor avea candidaţi proprii, PNL nu va ajunge în turul 2. Candidatul PDL se va lupta cu cel al PSD în „finală“, mai spune Vîlceanu.

Favoritul pedeliştilor pare să fie fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, recent numit prim-vicepreşedinte al PDL. Vîlceanu spune că Predoiu ar putea ajunge la Gorj în septembrie sau octombrie.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: