Vin alegerile, Ponta vine în Gorj o dată pe lună

Premierul Victor Ponta şi-a impus să ajungă în Gorj cel puţin o dată pe lună. Potrivit prefectului Claudiu Teodorescu, de fiecare dată, Ponta va veni însoţit de miniştri. După ce în această săptămână a ajuns la Târgu Jiu, împreună cu ministru Ecaterina Andronescu, pentru deschiderea anului şcolar, Ponta şi-a anunţat deja o nouă vizită pentru luna octombrie.

Prefectul spune că nu ştie data exactă când premierul va veni din nou pe meleagurile gorjene, însă este convins că şi luna viitoare va veni însoţit de vreunul dintre miniştri. Cel mai probabil, Ponta va veni în Gorj împreună cu Ministrul Sănătăţii pentru a participa la inaugurarea spitalului de la Sadu. “Aşa cum aţi observat, de când a preluat guvernarea, premierul a venit în Gorj în fiecare lună însoţit de câte un ministru. Domnul Victor Ponta va ajunge din nou pe meleagurile noastre în luna octombrie, însă nu ştim data exactă”, a declarat Teodorescu în cadrul unei conferinţe de presă.

Acesta a mai precizat că Victor Ponta a fost invitat şi la deschiderea festivă a Săptămânii turismului gorjean, care va avea loc luni, dar nu şi-a confirmat prezenţa.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: