Vlaicu nu cedează fără luptă şefia UNPR Gorj

Tot mai multe surse politice dau ca sigură debarcarea lui Marius Vlaicu de la şefia UNPR Gorj, de către deputatul Dan Ilie Morega. Istoricul lui Morega arată că prin toate partidele prin care a trecut a luptat să fie şef. Marius Vlaicu nu se arată dispus să cedeze postul fără luptă şi îl provoacă pe Morega să câştige funcţia prin alegeri.

Sătul de speculaţiile din presă, potrivit cărora Morega îi va lua locul de preşedinte al UNPR Gorj, Marius Vlaicu a declarat că nu se va da la o parte. „Îl provoc pe domnul Morega să vină să câştige funcţia prin alegeri. Deocamdată eu sunt preşedinte la UNPR Gorj, avem un partid structurat, cu filiale în toate localităţile”, a spus Vlaicu.

Deputatul PSD Vasile Popeangă, fost coleg de partid cu Morega în Alianţa pentru România,vehiculează ideea unei schimbări de lider la UNPR: „Morega va ajunge la UNPR, este doar o chestiune de timp. Şi să nu vă imaginaţi că se va duce acolo ca simplu membru”.

Şi democrat-liberalul Gheorghe Grivei îi recomandă lui Vlaicu să fie atent la Morega. Grivei a fost preşedinte la PNL Gorj când s-a hotărât venirea lui Morega la liberali, iar drept recompensă s-a ales cu excluderea din partid: „Îi recomand domnului Vlaicu să fie mai rezervat cu provocările pe care le face. Când a venit Morega la PNL, spunea că vrea doar susţinere pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Nu s-a lăsat până nu a devenit preşedinte şi i-a exclus din partid pe toţi cei care i s-au opus”.

TRASEIST

Dan Ilie Morega este politicianul care a trecut prin cele mai multe partide după 1989. A fost prefect în guvernarea PDSR, a fost candidat la primăria din partea ApR, a ajuns în Consiliul Judeţean pe listele PRM, a ajuns în PNL intrând mai întâi la PNL-Câmpeanu. Cu toate acestea, Morega susţine că nu a fost în toate aceste partide.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: