Voiculeţ: "Faptul că jucăm acasă cu CFR ne obligă să nu pierdem"

Mijlocaşul pandurilor, Claudiu Voiculeţ, a revenit pe teren la meciul cu Dinamo, după ce în primele două etape a fost suspendat. Acesta fusese sancţionat de Comisia de Disciplină pentru un cartonaş roşu primit în ultima etapă a sezonului trecut, la meciul cu FC Vaslui. Jucătorul gorjenilor  spune că e mulţumit cu cele patru puncte acumulate de echipa sa  după primele etape, dar numai având în vedere adversarii cu care Pandurii au jucat în primele trei etape.

Voiculeţ recunoaşte că s-ar fi putut obţine mai mult din primele trei etape, dar având în vedere adversarii din ultimele două etape, acesta se declară totuşi mulţumit: "E binişor că avem patru puncte după trei etape, nu e un dezastru zic eu pentru că am jucat şi cu Dinamo şi cu Braşov acasă. Şi s-a văzut că Braşov are o echipă bună". Voiculeţ a fost unul dintre marcatorii buni ai sezonului precedent dar până acum nu a marcat, nici unul dintre românii din lot nereuşind acest lucru. "Trebuie să dea gol şi jucătorii români, fiecare vrea să dea gol dar e mai greu acum la început de sezon".

Jocul cu CFR din etapa aceasta este considerat de Voiculeţ ca fiind dificil dar Pandurii este obligată să nu piardă acest joc: "Urmează acum un joc dificil cu CFR care are o echipă foarte bună. Faptul că jucăm acasă ne obligă să nu pierdem. Şi noi ne gândim să nu pierdem acest meci, ba chiar să câştigăm dar vedem ce va fi luni".

Căldura a afectat jucătorii la meciul cu Dinamo

Voiculeţ crede că echipa sa putea câştiga meciul cu Dinamo dar a fost afectată de căldura de la ora jocului şi de arbitraj: "S-au dat două penaltiuri pentru Dinamo la ultimul meci dar eu zic că nu a fost nici unul, plus că a fost unul care nu s-a dat pentru noi. Dar acum nu mai contează. Cred că puteam câştiga meciul cu Dinamo, mai ales după cum a jucat în prima repriză. Din păcate după pauză nu am mai avut aceiaşi vlagă să facem presing şi să atacăm. Pandurii nu e o echipă fără putere dar a fost şi căldura mare la ora jocului şi poate că asta ne-a afectat. Să sperăm că o să fie altceva la meciul cu CFR. La 20:30 este altceva să joci, s-a văzut şi la meciul Braşov cu Sportul care a fost în nocturnă că s-a jucat alt fotbal. Acum a fost prea cald, mai ales că s-a jucat în Bucureşti unde nu e aer curat". Dinamo - Pandurii s-a jucat la ora 19:00 dar în ultimele zile la această oră a fost zilnic caniculă. Revenit după o absenţă de două etape în debutul acestui sezon, Voiculeţ a jucat 90 de minute la meciul cu Dinamo.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: