Week-end-ul prelungit a provocat blocaj la Rânca

Fluxul mare de turiști care au ales să-și petreacă mini vacanța la Rânca a dus la blocaje în trafic. Așa se face că cei care se îndreaptă către zona montană stau la cozi care se întind chiar și pe 8 kilometri.

Deși drumul este curățat și se circulă în bună condiții, tot s-au format blocaje în trafic. La intrarea în Rânca, coloana de mașini se întinde pe kilometri în treci, iar autoturismele abia dacă înaintează.

Șoferii sunt cu nervii întinși la maxim pentru că în loc să vină să se relaxeze pierd timp în trafic din cauza infrastructurii rutiere din zonă.

”Mereu se întâmplă același lucru și mereu noi repetăm aceeași greșeală. Deși știm ce condiții sunt continuăm să venim tot aici. Ne este la îndemână că este aproape dar ne-am săturat să pierdem timp în trafic, să căutăm parcări și așa mai departe. Este păcat de zonă că și-au bătut joc de ai și au dezvoltat-o fără cap. Stau de peste o oră în trafic. Nu este posibil așa ceva. Aș fi înțeles dacă era zăpadă, dacă se circula greu, dar nu. Este doar aglomerație și timp pierdut.”, a declarat un șofer blocat la intrarea în Rânca.

Cei pleacă de la Rânca au noroc, pentru că pe banda lor de mers se circulă în condiții cât de cât normale.

Galerie foto


Vizualizări: 1,347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: