Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

ZVON: Andrei şi Caragea, demisii la pachet

O informaţie s-a răspândit „pe surse” ieri după-amiaza atât în mediul politic, cât şi în presă. Mai mulţi şefi de instituţii au dat ca sigure, sub protecţia anonimatului, demisiile lui Liviu Andrei – prefect şi Viorel Caragea – comisar şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj. „Veţi vedea că informaţia va deveni oficială în mai puţin de 48 de ore”, a susţinut una din surse.

Liviu Andrei a negat însă demisia. „Nu am demisionat din câte ştiu eu. Poate mi-or fi făcut alţii o hârtie, mi-or fi scanat semnătura, eu nu am demisionat. Am spus că până joi voi lua o decizie. O să am o discuţie miercuri seara şi joi o să anunţ”, a declarat Liviu Andrei pentru Radio Târgu Jiu. Precizarea a fost făcută în contextul în care ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, le-a cerut prefecţilor care doresc să candideze la alegerile locale să demisioneze până joi. (M.M.)

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: