Ţărăniştii şi profilul candidatului perdant

Să nu ai încredere în şansele tale! Să nu ai un partid puternic în spate! Să nu fi avut succes în politică! Acesta este profilul candidatului aruncat în luptă de către liderii organizaţiei Gorj a PNŢCD. Ei au stabilit până acum doar candidaţii pentru trei primării, iar dintre aceştia unul, Constantin Frunzaru, este aproape sigur că nu va câştiga. Frunzaru susţine că va obţine cel mult un mandat de consilier şi asta pentru că la alegerile anterioare a obţinut doar câteva voturi. <-xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ţărăniştii promovează candidaţi ce sunt siguri că nu au şanse să câştige. Unul dintre ei este chiar Constantin Frunzaru, care va candida la primăria Albeni, dar care mai mult de un mandat de consilier local nu va câştiga şi poate nici pe acela. Vorbeşte asta din experienţă, deoarece în 2008 a mai candidat şi a  luat 59 de voturi. „Eu am mai candidat şi în 2008 din partea Partidului României Europene şi am fost plăcut surprins când am văzut câte voturi am obţinut. Am făcut o figură frumoasă, obţinând 59 de voturi. Doar 6 mi-au lipsit să ajung consilier local. Voi încerca şi de data aceasta din Partea PNŢCD, deoarece partidul din care am făcut parte s-a desfiinţat. Sper să fac o figură frumoasă şi acum şi sper că voi obţine un post de consilier, deoarece la mai mult nu mă aştept. Să fim realişti, eu nu vin în faţa dumneavoastră să spun minciuni. Nu cred că se va putea mai mult de atât”, a declarat Constantin Frunzaru.

Chiar şi aşa liderii ţărănişti îl susţin pe deplin. „Eu cred că ar trebui să apreciaţi în primul rând sinceritatea domnului Frunzaru”, a declarat Matei Catrinoiu, preşedintele formaţiunii politice.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: