Ţinute de fiţe la examenul de bacalaureat

Ţinuta nu mai contează la un examen. Asta este părerea tinerilor absolvenţi de clasa a XII-a care ieri au terminat de susţinut competenţele. Ţinuta decentă de examen a fost înlocuită cu ţinuta de stradă, de club sau chiar de plajă. Puţini adolescenţi s-au prezentat în faţa comisiei de examen cu o ţinută exemplară.

Ţinuta decentă de la un examen la care recurgeau tineri de altă dată pentru a face o impresie bună în faţa comisiei de examinare în special la Bacalaureat sunt uitate de absolvenţii claselor a XII-a. Aceştia s-au prezentat la probleme de competenţă cu diferite ţinute de fiţe pe care şi le etalează şi în cercul de prieteni sau în cluburi. „Am venit în pantaloni scurţi şi în tricou mai decoltat, dar nu intru aşa în examen. Mă duc acasă să mă schimb. Am venit doar să văd care este atmosfera”, spune o tânără ce ieşise din sală.

Un alt coleg de-al ei a încercat să fie decent dar nu a prea reuşit. „Am cămaşă şi blugi. Mi se pare că sunt foarte decent”. A uitat însă de ochelarii de soare şi de blugii franjuraţi.

MAŞINI DE LUX

Absolvenţii claselor a XII-a care sunt în plină sesiune de bacalaureat nu şi-au etalat numai ţinutele vestimentare ci şi maşinile de ordinul miilor sau zecilor de mii de euro.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: