PAS, peste UNPR si PRM la numirea candidaţilor

Mâine-poimâine vom cunoaşte şi preşedintele Biroului Electoral Judeţean, dar două partide cu pretenţii pe scena politică locală încă îşi ţin alegătorii cu ochii în soare în privinţa candidaţilor pe care îi vor susţine pentru viitoarele alegeri locale. Între timp, chiar şi PAS are candidat la primăria Târgu Jiu, în persoana lui Dan Bistreanu, inginer.

Filialele judeţene ale PRM şi UNPR sunt posibile „balamale” în viitorul Consiliu Judeţean, iar pentru asta par să îşi negocieze în culise candidaturile mai ceva decât marii jucători care sunt USL şi PDL, ca să nu mai amintim de Partidul Poporului. Şefii celor două organizaţii, Dumitru Dascălu şi Gheorghe Cocină, lasă până după Paşti, poate chiar până în prima zi de campanie, prezentarea oficială a candidaţilor.

Partidul lui Vadim nu se grăbeşte să îşi facă publice numele propriilor candidaţi nici măcar pentru şefia Consiliului Judeţean şi Primăria Târgu Jiu, liderul filialei, Dumitru Dascălu, mulţumindu-se cu un post de consilier judeţean, ca şi până acum. În rest, la Primărie nu a găsit pe nimeni care să fie sacrificat în lupta cu Florin Cârciumaru şi la fel par să stea lucrurile şi la UNPR, partid care, în perioada în care era condus de deputatul Dan Morega, l-a curtat intens pe actualul edil pentru a-l include în propria echipă. Gheorghe Cocină ar putea candida la un post de consilier judeţean şi la fel şi Marius Vlaicu, singurul „primar” ştiut al UNPR Gorj fiind Gheorghe Porumbel, care încă este în PSD, dar e ca şi plecat de aici, dorinţa sa de a candida la Novaci fiind făcută publică de mai mult timp, indiferent de partidul care îl susţine.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: