1 decembrie fără curent, apă și gaze la Stăneşti

Sătenii din Vălari au stat ore bune fără curent electric, în satul Pârvulești s-a întrerupt de sâmbătă alimentarea cu gaze, dar au apărut și defecțiuni la sistemul de alimentare cu apă. S-au întâmplat toate astea în comuna Stănești în acest week-end. Autoritățile locale au fost în alertă pentru a remedia defecțiune la apă, iar cetățenii au făcut eforturi să rezolve restul problemelor. Așa se face că aici Sfântul Andrei și ziua de 1 Decembrie nu au fost cu bucurie.

Week-end cu probleme în comuna Stănești. În loc să petreacă așa cum se cuvine ziua de 1 Decembrie, un sat întreg a fost lăsat fără curent electric mai multe ore din cauza unei defecțiuni la transformator. Echipele de intervenție au acționat în a doua jumătate a zilei, după ce localnicii au insistat cu telefoanele. „Toate gospodăriile din satul Vălari nu au curent electric. Nu știm ce se întâmplă. Sunăm la deranjamente și ne lasă în așteptare. Am tot crezut că intervin, dar a fost nevoie să insistăm. După prânz a venit o echipă de intervenție și a spus că e o problemă la transformatorul din sat și încearcă să o remedieze”, a declarat un localnic.

Faptul că un sat întreg a stat în beznă nu a fost singura problemă a localnicilor din comuna Stănești. Într-un alt sat a fost întreruptă alimentarea cu gaze, dar au apărut probleme și la sistemul de alimentare cu apă. „Pe lângă problema cu pana de electricitate, s-a întrerupt și alimentare cu gaze în satul Pârvulești de sâmbătă sau chiar de vineri. Mai mult decât atât noi am intervenit duminică la sistemul de alimentare cu apă pentru că s-au spart niște vane. Trebuie să remediem această problemă”, a declarat primarul Vasile Pârvulescu, care nu ştia cum să se mai împartă între sate.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: