13 i-a purtat ghinion unui candidat la alegerile locale

Ghinion pentru viceprimarul din comuna gorjeană Bumbești-Pițic. Irina Cojocaru a ratat fotoliul de primar la mustață. Doar 13 voturi o despart de primarul Michy Nioață, care și-a mai asigurat un mandat în fruntea primăriei. La polul opus, un candidat la primărie a obținut doar două voturi.

Campania electorală din Bumbești-Pițic a fost printre cele mai acide. Primarul Michy Nioață, de la PSD, și viceprimarul Irina Cojocaru, de la PNL, au lansat acuzații dure unul la adresa celuilalt, iar mandatul de primar a fost obținut tot de actualul edil, însă cu mari emoții. La o diferență de doar 13 voturi.

În total, primarul Nioață a primit 649 de voturi, iar Irina Cojocaru, 636. Pe locul trei, a fost candidatul Pro România, care a avut în dreptul său doar 7 voturi. Mădălin Golu, candidatul USR, a avut 6 voturi, iar candidatul PMP doar 2 voturi.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Irina Cojocaru s-a plâns de campania denigratoare care a fost dusă împotriva ei. „Desi oficial am pierdut la o diferenta de 13 voturi, din punct de vedere moral, suntem invingatorii acestor alegeri. Ma simt onorata de increderea acordata si pentru dumneavoastra cetatenii onesti si gospodari ai acestei comune, voi continua aceasta lupta. Fara sa ma victimizez (nu îmi sta in caracter), dar îmi place sa spun adevarul și trebuie spus: diferenta au facut-o cei lipsiți de demnitate și de scrupule ai acestei comune, care au folosit toate mijloacele in aceasta campanie electorală pentru a spune minciuni și pentru a-mi atribui vorbe si fapte pe care  nici nu le-am gandit, vorbit sau făcut. Contracandidatul meu ales in funcție si-a facut campania utilizand aproape toti angajatii primariei pentru denigrarea mea in campanie, punand pe unii dintre ei in toate sectiile de vot  pentru influentarea alegatorilor”, a fost mesajul viceprimarului Irina Cojocaru, de la PNL.

De partea cealaltă, social-democratul Nioață a promis să se țină de cuvânt în următorii patru ani. „A fost o competitie nu dintre cele mai frumoase, insa, acum totul s-a incheiat, fapt pentru care trebuie sa ne concetram pe ceea ce vom infaptui in viitorul mandat, lasand la o parte orice alte sentimente sau resentimente unii fata de ceilalti”, a reacționat și actualul edil, Michy Nioață, ales pentru încă un mandat.

Vizualizări: 2,893

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: