22 de copii, ajutaţi de cititorii ziarului Pandurul

Pandurul şi cititorii săi vor face sărbătorile mai frumoase pentru 22 de copii din Gorj. Aţi aflat poveştile lor din ziar şi mulţi aţi venit deja la redacţie cu hăinuţe, alimente, jucării şi rechizite pentru aceşti copii. Vă aşteptăm în continuare atât cu produse, dar şi să ne semnalaţi cazuri deosebite. La Pandurul au ajuns şi multe lucruşoare pentru nou-născuţi, iar copiii pe care noi i-am găsit au între 1 şi 14 ani. Aşa că, dacă ştiţi mămici cu nou-născuţi care au nevoie de ajutor, daţi-ne un semn pe mail redacţ[email protected] sau la telefon 0353/41.00.41.

Zeci de oameni cu suflet au trecut pragul Redacției Pandurul săptămâna trecută și au adus fiecare ce a putut. Am primit hăinuțe, jucării, alimente, dulciuri, conserve, rechizite, încălțăminte, medicamente și alte lucruri utile în fiecare gospodărie. Cititorii Cotidianului Pandurul din străinătate, mai exact din Germania și Italia, au sunat la redacție pentru a ni se alătura în această campanie. Mai multe firme s-au alăturat campaniei Pandurul.

O gorjeancă din Săcelu ne-a impresionat

Echipa Pandurul a avut vineri parte de o surpriză din partea unei cititoare din comuna Săcelu, care s-a alăturat campaniei. Pe lângă ajutoarele pe care le-a adus pentru acești copii, tânăra ne-a pregătit și nouă ceva la care nu ne așteptam. O felicitare cu câteva gânduri frumoase, care ne-au ajuns la suflet. „Dragii mei, sunt o persoană simplă, am fost plecată în afară mulți ani și la întoarcerea mea am găsit o Românie rece cu oameni triști, supărați și mai... răi. Am crezut până de curând că oamenii s-au înrăit din cauza greutăților și că au uitat să fie buni. Vă mulțumesc din suflet tuturor de acolo că mi-ați demonstrat contrariul. Mi-ați readus speranța în suflet, că nu e așa, că bunătatea încă mai e o parte din noi. Vă urez sărbători fericite și toate cele bune. Cu mare drag, Roxana”.

Familia din Tismana, vizitată de o cititoare din Cluj

La Tismana, acolo unde cresc alături de mama lor patru suflete rămase în octombrie orfane de tată, a ajuns o cititoare din Cluj. Doamna respectivă a luat legătura pe mail cu noi și a cerut informații suplimentare despre acest caz și la sfârșitul săptămânii trecute a fost personal la acești micuți. „A venit cineva de la Cluj la noi acasă. Două doamne și un domn au adus câte un pachet la copii. Ne-am bucurat foarte tare, iar doamna respectivă a fost mulțumită de cum am grijă de copii. Mă bucur foarte tare”, a declarat Nicoleta Pațac din Tismana, care încă nu ştie ce surpriză i-am pregătit împreună pentru Moş Nicolae.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: