500 de şampanii la Motru de Revelion

Distracţie şi voie bună se anunţă la sfârşitul anului în municipiul Motru. Autorităţile locale le-au pregătit cetăţenilor un program special cu şampanie, muzică şi artificii. Câteva mii de localnici sunt aşteptaţi în faţa primăriei de Revelion pentru a sărbători trecerea dintre ani. Gazda evenimentului va fi însă viceprimarul Tudor Dobrică, asta pentru că primarul Dorin Hanu are alte planuri pentru Revelion. 

Câteva sute de sticle de şampanie au fost pregătite de administraţia publică locală din Motru pentru cei care vor dori să serbeze Revelionul în faţa primăriei. Totul a fost pregătit în cel mai mic detaliu, dă asigurări primarul Dorin Hanu. „De anul nou, ca în fiecare an se va face un foc de artificii în faţa primăriei municipiului Motru, sunt aşteptaţi peste 5.000 de cetăţeni. Se vor împărţi 500 de şampanii cetăţenilor care vor participa la acest eveniment. Se va face şi o discotecă în aer liber în faţa primăriei, cu participarea unui DJ cunoscut de aici din Motru. Vor fi prezenţi senatori, deputaţi, localnici, toţi cei care doresc să participe la acest eveniment”, a declarat primarul din Motru Dorin Hanu.

Petrece cu familia şi prietenii

Primarul Dorin Hanu mai spune că nu a lipsit niciodată de când este primar de la această petrecere organizată la trecerea dintre ani. Acum însă a decis să serbeze aceste momente alături de familie şi de prieteni. „Eu, ca niciodată, anul acesta nu pot să particip fiindcă mi-am programat Revelionul în compania unor colegi de facultate. După de zece ani în care permanent am fost prezent aici, anul acesta am luat decizia în familie să facem sfârşitul de an cu aceşti colegi de facultate cu care ne simţim foarte bine şi ne întâlnim periodic. Vom serba sfârşitul de al la o pensiune pe malul Dunării. Domnul viceprimar rămâne înlocuitor la comandă şi ceilalţi colegi din instituţie, consilieri locali, funcţionari publici”, a mai spus primarul Dorin Hanu.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: