A fi sau a nu fi în Cupă?

Energia Pandurii vrea sa lase o impresie buna la ultimul meci din acest sezon. Trupa lui Andries joaca sambata la Odorhei, dar are sanse mici la un rezultat pozitiv. Meciul nu e lipsit de miza. Odorheiul se lupta sa prinda locul 3 in timp ce Energia trage sperante sa termine pe 8 si sa mearga la turneul final al Cupei Romaniei.

Ca să fie siguri că prind locul 8, handbaliştii trebuie să bată sâmbătă la Odorhei. Chiar şi în cazul unui eşec, Energia are şanse să prindă ultimul loc care asigură participarea în Cupă. Totul e ca Suceava să bată la CSM Bucureşti. Suceava e în luptă directă cu Odorhei pentru locul 3 aşa că are motivaţie să câştige.

Mici speranţe la Odorhei

Energia nu-şi face mari speranţe pentru ultimul meci din acest sezon. Forma slabă a gorjenilor din deplasări, absenţa lui Şandru dar şi valoarea net superioară a echipei din Odorhei face misiunea Energiei una aproape imposibilă. „Ne ducem la Odorhei să jucăm. Nu mai avem presiune. Odorhei are nevoie de victorie pentru a fi sigură e locul 3, Suceava e în coasta lor. Presiunea e pe echipa din Odorhei. Vrem să facem un meci bun. Acum doi ani am fost „naşii” Odorheiului, i-am bătut pe unde i-am prins. Anul trecut ne-au învins ei. În tur am pierdut greu aici în condiţiile în care le ştiţi. Odorhei a avut rezultate bune, sunt pe val, va fi greu să scoatem şi un egal”, crede Andrieş. Speranţele gorjenilor se leagă de o victorie a Sucevei la CSM Bucureşti. În acest caz, Energia chiar dacă ar pierde ar termina la egalitate de puncte cu CSM şi i-ar depăşi pe bucureşteni la rezultatele directe. „Mergem să jucăm de plăcere la Odorhei, dacă nu putem bate noi, bate Suceava sigur şi problema e rezolvată”, spune simplu extrema Asoltanei.

Andrieş cere garanţii

Indiferent dacă prind Cupa sau nu, Andrieş a bătut deja palma cu preşedintele Maioreanu pentru a continua la Energia. Antrenorul ezită momentan să semneze noua înţelegere. Îşi va asuma obiectivul stabilit pentru sezonul viitor, locurile 1-6, doar dacă i se aduc jucători pe măsură. „Ne-am înţeles, domnul preşedinte a venit cu un act adiţional să semnăm prelungirea, rămâne să semnăm. Nu am semnat încă, trebuie să vedem ce lot avem pentru sezonul viitor. Voi continua la Energia. Nu e vorba de condiţii. Când voi semna actul trebuie să vedem ce echipă vom avea. În acel act adiţional este un obiectiv de performanţă (n.r. locurile 1-6), trebuie să vedem ce echipă avem din vară. Vreau o echipă bună”, spune Andrieş, antrenor care a preluat banca Energiei în decembrie 2010.

Vizualizări: 203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: