A plouat cu accidente în Gorj

Ploaia care a căzut la sfârşitul săptămânii în mai toate localităţile din judeţ nu a adus cu ea doar veşti bune pentru agricultori, ci şi accidente după accidente produse pe diferite şosele din Gorj.

În municipiu, doi bărbaţi de 42 şi 41 de ani, aflaţi pe un moped, au ajuns la spital în stare gravă, după ce motoscuterul cu care mergeau a intrat în plin într-un autobuz condus regulamentar pe strada Luncilor. Un alt mopedist, tot de 42 de ani, din Plopşoru, s-a dezechilibrat şi a căzut pe marginea şoselei, fiind grav rănit şi el.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că B.F., de 42 ani, din localitate, în timp ce conducea mopedul proprietate personală pe DC 48, din direcţia Plopşoru-Aninoasa, din cauza neatenţiei în conducere şi a lipsei de experienţă în conducere, s-a dezechilibrat, a derapat şi a căzut pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat accidentarea gravă a conducătorului mopedului, acesta fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tg-Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din cercetări s-a mai stabilit faptul că bărbatul nu purta cască de protecţie în momentul producerii accidentului rutier”, spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, subcomisarul Daniel Tică.

Poliţiştii au fost chemaţi şi la Floreşti Ţânţăreni, unde sâmbătă dimineaţa un tânăr spunea că nu el a comis un accident aparent banal, deşi pasagera din dreapta maşinii implicate într-o tamponare a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital. „Conducătorul auto nu a fost găsit la locul accidentului. Ulterior, aici s-a prezentat proprietarul autoturismului, L.M.C., de 19 ani, din comuna Vladimir, care a declarat că autovehiculul ar fi fost condus în momentul producerii accidentului de către o tânără de 19 ani, C.M.M., din comuna Vladimir. Cu toate acestea pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul, poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul alcooltest a ambilor tineri. Proprietarul autovehiculului a prezentat o concentraţie de 0,30 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Testul cu aparatul alcooltest al tinerei a fost negativ”, menţionează poliţiştii.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: