A tâlhărit o femeie pentru că nu a putut s-o violeze

A vrut să o violeze și, pentru că nu a putut, s-a gândit să o tâlhărească.  Asta a făcut un tânăr în vârstă de 28 de ani din comuna Negomir. Suspectul a fost dat pe mâna poliției chiar de soțul victimei. Tânărul din Negomir a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și tentativă de viol.

Victima este o femeie de 38 de ani din Rovinari care a fost prinsă de suspect chiar în scara blocului în care locuia.  Acesta a încercat să întrețină cu victima raporturi sexuale împotriva voinței acesteia și, pentru că nu a reușit, s-a gândit să o tâlhărească. Când a scăpat din mâinile agresorului, femeia s-a dus imediat acasă și i-a povestit soțului nenorocirea care i s-a întâmplat. Rovinăreanul a anunțat imediat poliția din localitate cu privire la  faptul că o persoană necunoscută, prin exercitare de acte de violenţă, a deposedat-o pe soţia sa de o geantă, în care avea acte personale şi o sumă de bani, în timp ce aceasta intra în scara blocului în care locuieşte. „În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au identificat la scurt timp suspectul infracţiunii de tâlhărie, un tânăr în vârstă de 28 ani, din comuna Negomir. Extinzând cercetările, s-a stabilit faptul că iniţial suspectul ar fi încercat să întreţină raport sexual cu partea vătămată, prin constrângerea acesteia. Întrucât nu a reuşit acest lucru, suspectul a deposedat-o pe victimă, prin acte de violenţe, de geanta pe care o avea asupra sa”, a declarat Romina Dochian, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

În baza probatoriului administrat poliţiştii l-au reţinut pe suspectul de 28 de ani, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie şi tentativă la infracţiunea de viol. În cursul zilei de ieri suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: