A venit vremea revanşei!

Energia Rovinari - SCM UCraiova - ora 18:00

Sala Sporturilor, Târgu-Jiu

Arbitri: Bănica Stelian, Stoica Ciprian, Istvan Gabriela

Două formaţii de baschet masculin care în urmă cu un an evoluau în cea de-a doua ligă au promovat în vară împreună în Divizia A. Etapa a cincea a campionatului naţional de baschet masculin programează azi derbiul oltean al diviziei A, meciul dintre Energia Rovinari şi SCM UCraiova urmând să înceapă la ora 18:00 în Sala Sporturilor.

Echipa din Craiova are un avantaj moral în faţa târgujienilor, pentru că a obţinut numai victorii în seria din care cele două echipe făceau parte în divizia B, dar Energia vine cu ambiţia de a-şi lua acum revanşa.

Antrenorul Theo Evans spunea ieri că acest meci trebuie câştigat de elevii săi la fel ca şi următoarele două partide cu Oradea şi Timişoara, tehnicianul fiind optimist în ceea ce priveşte locul din clasament al echipei sale după acest jocuri: „Avem meci greu cu Craiova, dar trebuie să câştigăm. Cred că următoarele trei meciuri, cu Craiova, Oradea şi Timişoara trebuie toate câştigate şi dacă va fi aşa vom avea cinci victorii şi două înfrângeri ceea ce ne va clasa pe primele locuri în clasament”.

Evans vrea să-şi mobilizeze cât mai bine jucătorii pentru meciul de azi şi le transmite că nu va fi o partidă uşoară, avertizând că nu au voie să intre pe teren relaxaţi, pentru că şi Craiova are echipă bună: „Vom încerca să fim siguri că nu vom intra pe teren relaxaţi şi nu ne vom uita de sus la cei de la Craiova. Au o echipă bună şi au pierdut ultimele meciuri, doar la câteva punte împotriva unor echipe puternice, deci trebuie să fim atenţi. Noi vom trata acest meci ca şi cum am juca cu cea mai bună echipă din ligă şi sper să câştigăm şi să trecem mai departe, pentru a ne gândi în linişte la următorul meci. Nu trebuie să ne gândim că noi suntem favoriţii. Chiar dacă anul trecut ei au învins Energia de fiecare dată, o să facem totul ca de data aceasta să nu se mai întâmple astfel”.

Ca şi la meciurile precedente de acasă când sala a fost arhiplină, Energia va miza şi de această dată pe ajutorul publicului, care s-a dovedit util la cele două jocuri câştigate până acum.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: